Mistä kappale kertoo?

Kappale kertoo Ibizalle lemmenlomaa viettämään lähteneestä pariskunnasta. Mutta kuinka ollakaan, miehen avatessa hotellihuoneen oven hän kokee tyrmistyttävän yllätyksen…

Miten idea biisiin syntyi?

Laulu perustuu kahteen tositarinaan. Biisin säveltäjä Petri Liski kertoi: ”Olin ex-vaimoni kanssa lomalla Kyproksella. Eräänä sunnuntaiaamuna klo 7 heräsimme hitaasti toistuviin, valtaviin jysähdysääniin. Avasin verhot ja katsoin ikkunasta. Taivaalta satoi täysmittaisia joustinpatjoja ja niiden pudotessa hotellin asvalttipihalle kuului valtava jysähdys. Työmiehet seisoskelivat patjakasan ympärillä tupakkaa poltellen. Avasin ikkunan ja huusin miehille: What the hell are you doing? It is 7 o’clock on Sunday morning! This is a hotel and we came here to get some rest! Yksi miehistä tumppasi tupakkansa, levitti kätensä ja huusi nasaalilla äänellä: Unlucky señor!” Tämä lause jäi pyörimään päähäni ja eräänä päivänä se tuli sieltä ulos kertosäkeen muodossa. Solistimme Matti Rockell kertoi toisen tositarinan, joka tapahtui hänen kaverilleen Ibizalla. Mies oli palannut hotellihuoneeseensa sovittua aikaa aiemmin ja kuinka ollakaan, miehen ystävätär oli vuoteessa lemmentouhuissa paikallisen baarimikon kanssa. Kirjoitimme sanat tämän tarinan pohjalta.

Millainen tunnelma kappaleessa on?

Unlucky Señor yhdistää traagisen herkän latinotunnelman seksikkään kiihkeään ja energiseen dance-beatiin.

Kosketinsoittaja Ilmari ”Imppu” Myllysen säkeistöön kehittämä synabassokuvio antaa biisille oman napakan luonteensa.

Kertosäe on todella koukuttava. Adam & Evelle tyypilliseen tapaan yllätyksiä ja väriä riittää sovituksessa aivan loppuiskuihin saakka.

Soundillisina vaikuttajina meillä on ollut esim. Adam Lambertin taannoinen hitti ”Ghost town” ja Skrillexin tuotanto.

Vierailevina kitaristeina oli Juha Johansson (spanish gtr) sekä Joonas Mäyrä (elect. gtr).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here