Jälkkäreissä selviää tällä kertaa, millaisen vastaanoton Kukkapiin kukat saivat olympiakomitean iltatilaisuudessa, kuka heitti humalaisen miehen Tommi Mujusen keikalta pihalle ja miksi Forte Ruinin rumpalilla on balls of steel.

Kukkakauppayrittäjä Piia Lindeman kertoi Kukkapiin toimittaneen kukka-asetelmat vuoden 2017 Lahden MM-kisojen olympiakomitean iltatilaisuuteen, jossa oli vieraana muun muassa Suomen presidentti ja Ruotsin kuningas. Asetelmien teossa oli onnistuttu niin hyvin, että eräät vieraat kuvasivat niitä, koska Viron hiihtokilpailuihin Otepäähän haluttiin samanlaisia.

Koomikko Tommi Mujunen muisteli erästä stand up -keikkaansa Levillä. Yleisössä oli hyvin humalainen mies, joka metelöi ja huuteli koko illan ajan. Koomikoilla on tapana jutella paljon yleisön kanssa. Tältäkin mieheltä Mujunen kysyi, mihin tämä on menossa, kun mies lähti kävelemään ovea kohti. Mies oli ilmeisesti tajunnut olevansa liian humalassa, sillä hän huusi heittävänsä itsensä pihalle.

Lahtelaisen metalliyhtye Forte Ruinin rumpali Jere Aaltonen oli kävellyt viikon jalka kipeänä. Bänditreeneissäkin rumpali oli valitellut, että jalkaan hieman sattuu. Lopulta mies oli mennyt lääkäriin, kun kipu ei ollut hellittänyt. Lääkäri oli todennut, että jalasta olivat pohjeluu ja sääriluu murtuneet. ”Aa, okei”, oli rumpali tokaissut tilanteeseen ja jäänyt kipsattavaksi. Bändikaverit olivat hämmästelleet hätkähtämätöntä rumpaliaan ja todenneet tälle: ”Balls of steel!” Yhtyeen piti jäädä keikkatauolle rumpalin kipsinpoistoon saakka.

Mistä tietää onnistuneensa työssään? Kuka kertoo parhaimmat vitsit? Milloin lääkäriin kannattaa mennä?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here