Tämän viikon jälkkäreissä paljastetaan, kenelle vapaaottelija Jani Hägg antoi kengät ja mitä pelottavaa näyttelijä Väinö Weckström koki Pikkuteatterissa. Entä minkä kiinalaisten teon vuoksi joogi Leta LaVigne päätyi Lahden seudulle?

Thaimaassa treenatessaan Hägg ohitti joka päivä erään kodittoman miehen. Eräänä päivänä hän huomasi, että miehellä ei ollut kenkiä. Seuraavana päivänä ottelunsa jälkeen Hägg vei kodittomalle miehelle kengät. Mies ei tosin kiittänyt avuliasta ulkomaalaista, vaan otti vain kengät ärtyisästi itselleen. Silti Hägg ajatteli, että hänen hyvät tekonsa heijastuvat ajan mittaan hänelle itselleen positiivisesti.

Weckström kertoi olleensa Pikkuteatterissa kirjoittamassa tekstejä ja kuulleensa yhtäkkiä selvästi askelia näyttämön yläpuolelta. Yksin paikalla ollut näyttelijä huhuili saadakseen tietää, kuka parvella käveli. Vastausta ei kuitenkaan kuulunut, vaan askeleet alkoivat laskeutua portaita lavalle. Siinä vaiheessa Weckström pakkasi tavaransa ja poistui säikähtäneenä paikalta. Weckström saakin nykyään kertoa tarinaa Pikkuteatterin kummituksesta, jonka vuoksi teatterissa täytyy käyttäytyä korrektisti.

Antti Inkinen oli ystävineen harjoitellut ankarasti Mount Everestille kiipeämistä varten, hankkinut luvat ja anonut lomat matkaa varten. Viime hetkellä Kiinassa järjestettyjen olympialaisten vuoksi kiinalaiset olivat sulkeneet vuoren Tiibetin puolelta, joten kiipeämistä täytyi siirtää vuodella eteenpäin. Koska lomat oli anottu, niin Inkinen lensi ystävineen Thaimaaseen lomailemaan. LaVigne oli päätynyt Seattlesta lähdettyään ja monien ulkomailla asuttujen vuosien jälkeen Thaimaaseen työskentelemään. Parin rakkaustarina sai alkunsa ja LaVigne muutti Inkisen kotiseudulle Suomeen.

Voiko kohtaloonsa vaikuttaa? Kannattaako rakkautta lähteä etsimään? Onko kummituksia olemassa?

Seuraavat jälkkärit nautitaan kahden viikon päästä!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here