Aurinkoa ennen lumimyrskyä, flamingot ja show-miehet. Vasemmalta Ilmari Myllynen, Petri Liski ja Matti Rockell. (Kuva: Jari Anttonen)

Adam & Eve on rumpali Petri Liskin mukaan lähdössä lentoon sunnuntaina 18.2.2018. Televisiosta nähdään, miten lahtelainen yhtye pärjää X-Factor-ohjelmassa, ja samana päivänä julkaistaan lisäksi kappale Snowbird.

Liski paljastaa jo kuvatuista jaksoista, että tuomarit ovat olleet yllättyneitä Adam & Even musiikista, esiintymisestä ja imagosta. Positiivinen energia ja kansainvälisyyden yhdistelmä on tehnyt vaikutuksen.

– Saara Aalto sanoi, että tällaista ei Suomessa ole, kommentoi laulaja Matti Rockell.

Kosketinsoittaja Ilmari Myllynen kertoo yhtyeen ajatelleen ennakkoon, että Adam & Eve herättää tuomareissa, yleisössä ja muissa kilpailijoissa reaktioita tullessaan paikalle ”täydet releet” päällä. Hän kertookin arvelleensa, että jos ryhmän ulkonäöllä ei olisi mitään väliä, kisa käytäisiin radiossa tai SoundCloudissa.

Adam & Eve aikoo ottaa lisänäkyvyyden mielihyvin vastaan ja tehdä musiikkia jatkossakin intohimoisesti. Yhtyeen motivaatiota nostaa kappaleiden menestys ja kuulijoiden tyytyväisyys. Liski kertoo, että kisoja tärkeämpää on kuitenkin itsensä ylittäminen jokaisen uuden kappaleen kohdalla.

Snowbird-kappaleen sanojen Rockell kertoo olevan parhaat ja raastavimmat, jotka hän on kirjoittanut.

– Tai sitten sen voi ottaa ihan bilebiisinä ja notkua loungessa grooven tahtiin, kuvailevat Liski ja Rockell lattaritunnelmista vaikutteita saanutta kappaletta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here