Asenne on tärkeä! Kromatut Kuninkaat vasemmalta Harri Isomettä, Pekka Paakkari, Antti Kuosmanen ja Jari Syrjälä. (Kuva: Jari Anttonen)

Kromatut Kuninkaat on suomenkielistä diskorockia soittava yhtye, jonka uusin kappale Onx Tää Sexuaalista Häirintää julkaistiin 11.1.2018. Kappale on kivunnut neljännelle sijalle Finnradiossa. Laulaja Antti Kuosmanen kertoo, että idea ja sanoitukset kappaleeseen tulivat hänen vaimonsa avustamana. Kaarina Kuosmanen on tehnyt sanoituksia kappaleisiin aiemminkin.

– Latinotausta tuli siitä, että siinä on latinorakastaja-fiilis, kuvailee Kuosmanen hyvää palautetta saanutta kappaletta.

Kromatut Kuninkaat saivat uuden jäsenen kesällä 2017, kun kitaristi Juha Tikka vaihtui nopealla aikataululla helsinkiläiseen Harri Isomettään. Kuosmanen ja Isomettä kertovat, että vaihdoksen aikaan tuore levy oli valmis, mutta kitarat päätettiin äänittää uudestaan. Uudella kokoonpanolla yhtye on tehnyt vasta yhden keikan.

– Bändi on ammattitaitoinen sillä tavalla, että soittaminen kuulostaa sekä levyllä että livenä hyvältä, kehuu Isomettä.

Yhtyeen jäsenet kertovat harjoitelleensa yhdessä paljon. He ovat ylpeitä muun muassa siitä, että sanat tulevat soittaessa hyvin esille, ja yhtye voi soittaa laadukkaasti sekä pienessä että isossa paikassa.

Isomettä kertoo, että tullessaan kesällä yhtyeeseen hän ihastui Kuosmasen humoristisiin sanoituksiin ja hyviin perusmelodioihin. Kuosmanen paljastaa, että kappaleita tehdessä alkuperäisistä sanoista jää melkein puolet pois, ja että hän ajattelee kaikki kappaleet yksittäisinä. Isomettä toteaa, että kappaleista muodostuu kokonaisuus, kun ne sovitetaan Kromatuille Kuninkaille.

Naisten päivänä eli 8.3.2018 tulee julki seuraava kappale, joka on balladi nimeltään Maailman Kaunein Nainen.

Kromatut Kuninkaat: Onx Tää Sexuaalista Häirintää:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here