Kesämiehet kahvilla haastattelun lomassa. Vasemmalta Kalle Niskanen, Roope Tiihonen ja Ville Andström. (Kuva: Jari Anttonen)

Elvytetyn No More Clothesin bänditreeneissä nauretaan ja pidetään hauskaa. Kitaristi-laulaja Ville Andström ja basisti Kalle Niskanen kertovat bändin tavoitteiden olevan silti kovat. Tähtäimessä on päästä isommille keikoille ja menestyä ulkomaillakin.

Punkbändi No More Clothes soittaa rumpali Roope Tiihosen mukaan energistä ja hyväntuulista kesämusaa. Kappaleet edustavat skeittipunkin lisäksi monia tyylilajeja poppunkista rockiin. Musiikkityyliin ja maailmanvalloitukseen sopii Andströmin mukaan parhaiten englanninkieliset tekstit.

– Poppoomme on aika demokraattinen, ja kaikki ideat otetaan vastaan. Sovituksissakin joustetaan, kertoo Andström bändin dynamiikasta.

No More Clothes oli aiemmin toiminnassa vuosina 2009–2012. Kerran Tiihonen tapasi sattumalta Andströmin ja tunnisti tämän edesmenneen No More Clothesin laulaja-kitaristiksi. He alkoivat soitella ensin kahdestaan ja herätellä bändiä henkiin.

Niskanen on bändin tuorein vahvistus. Fysioterapeuttina toimiva basisti on tuntenut Tiihosen lapsuudesta asti ja liittyi No More Clothesiin, kun kymmenisen vuotta kasassa ollut metallibändi Disclarity jäi tauolle. Hän oli perustamassa Disclaritya lukioikäisenä parin kaverinsa kanssa ja joutui tällöin basistin puuttuessa luopumaan kitarasta, jota oli teini-ikäisestä saakka soittanut.

– Musahommat on aina ollut mulle sellainen juttu, jossa en halua olla se tiimin heikoin lenkki, ja siksi panostan siihen täysillä ja tosissani, kertoo Niskanen.

Lisäksi keikoille lähtee silloin tällöin mukaan kitaristi Ari-Pekka Mälkiä, joka soittaa myös kitarasooloa No More Clothesin uudessa singlessä Look At Me Now.

Teksti: Raisa Paakkari

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here