Juomalla viinaa, voi lykätä realiteettien tuottamaa piinaa. Siksi nautin, vaikka en siitä nautikaan, alkoholia. Meren pinnan alla on tyyntä, mutta se maailma kostea.

Se hetki, kun aivot sanovat, nyt stoppi. Se on parasta. Siitä voi vielä jatkaa matkaa yhä syvemmälle. Läträäminen on lasten hommaa, lastentekohommaa. Tosissaan juominen on uppoamista umpihumalaan. Upposukellus uppotuntemattomaan antaa nostetta ennen laskuja. Jätän ne maksamatta.

Lupaan ja vannon, kautta viinan ja alkoholisoituneen kallon. Että jätän aiemman lauseen kesken. Eihän juoppoon voi luottaa tai sille luottoa antaa. Mut hei – anna vähän. Pistä tohon käteen satanen ja saat huomenna takas kakskymppisen. Nuoria huoria ei saa nuolia nuolea.

Nousin väärällä jalalla. Olen vasenkätinen, vaikka kädetön olenkin. Olen puolituinen, lasi on aina tyhjä tai tyhjäksi tuleva. Idiootti väittää, että lasi on puoliksi täynnä. Eihän siihen kukaan kaada mitään lisää ja näitä ihmisiä muka halutaan maailmaan lisää.

Kaoottinen tarjoilija tarjolla tarjoilemaan. En ole tarjolla, liidän mieleni varjolla ja sen varjolla teen pahat tekoni. Hei mullakin on omat menoni ja menoni. En ole mentori, vaikka joskus miehenä torille menenkin tapaamaan muita. Fiilis nuiva.

Nousuhumalan nousukiidossa jää maaperä jälkeen. Ei enää maata jalkojen alla. Olen maan alla. Manaan itseni Manalaan. Olen runoilija, tai muusikko. Olen sanataiteilija, olen kuusikko. Kusetan kuusimetsässä kuutta koiraa. Laumaeläimiä ihmiset.

Olen sekaisin, vai olenko. Maailman tuskaa podenko. En ole sudenkorento. Olen alfauros ajan Alfa-Romeolla. Olen Roomassa Romeo ja viina on mun Julia. Kierrän ympäri maailmaa kiertääkseni ympäri maailman. Olen kotiintulija.

Juon kahvilikööriä, en teetä. En muilla töitä teetä. Se on perseestä. Esimiehen saisi esinahkaan pukea. Täys mulkku äijä, vaikka onkin hyvä päivä. Ei tule töiden teosta kännissä mitää. Itteä niskasta ottaa pitää, mut en pidä siitä ja siks en pidä siitä.

Päihdeaineilla voi laineilla, menee vähän huonoilla maineilla. Kaikella on alkunsa ja loppunsa, mutta lopullakin on Alkonsa. Alkokansaa marssimassa, tuulipuvut nahistelemassa. Ei oo kahisevaa, mut silti kahisevaa maisemaa.

Hukuta kansa sirkushuveilla, pelottele huiveilla. Anna niiden äänestää tunteilla. Oppitunneilla opitaan tunnin mitta. Nyt riitti, loppu mitta. On aika kittaa ja sit on aika kittaa. En soita kitaraa, en spittaa. Oot koira. Ootte koiria. Perus persu laumanjohtaja. Yhdessä juoksette kohden yhteistä juoksuhautaa. Ei sais nauraa. Mut oon liian kännissä, kaikki on hauskaa.

Jos tästä vielä nousen. Uin pintaan ehkä. Ponnistan pohjasta. Musta syntyy uus Lauri Tähkä. En paperilla mitään tee, koska en ole paperi-t.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here