Toni Naumanen ja vahva energia. (Kuva: Jari Anttonen)

Toni Naumanen on tyytyväinen tammikuun alussa Lahden keskustaan avattuun Vahva Energia -kuntosaliinsa. Naumasen mukaan asiakkaat ovat kehuneet erityisesti sijaintia sekä sitä, että kuntosalilla ei ole määräaikaisia sopimuksia, vaan sopimuksissa edetään kuukausi kerrallaan.

Tuore kuntosaliyrittäjä luottaa pärjäävänsä monien muiden kuntosalien joukossa tekemällä asiat hieman eri tavalla ja antamalla asiakkaille hieman enemmän. Kuukausikortilla pääsee esimerkiksi pienryhmätunneille.

– Tärkeää on se, kuinka palvelet ja millainen palvelukokonaisuus on. Ihmisillä pitää olla hyvä fiilis, kuvailee positiivinen Naumanen.

Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva Naumanen on pelannut 12 vuotta jääkiekkoa. Loukattuaan polvensa lajin parissa hän lähti kouluttautumaan personal traineriksi ja valmentajaksi. Pelicansin fysiikkavalmentaja Tommi Pärmäkosken kanssa hän päätyi lopulta avaamaan kuntosalin, jossa sekä tavalliset kuntoilijat että urheilijat voivat harjoitella toiminnallisesti ja kattavasti.

Naumanen kertoo käyneensä testaamassa itse kaikki laitteet ennen niiden ostamista. Tiloja on remontoitu ja värimaailma harkittu tarkkaan.

– Toiveena on, että kuntosaliharjoittelusta tehtäisiin perhemäistä ja tilassa viihdyttäisiin. Ihmiset voisivat tulla treenin ohella juomaan kahvit ja juttelemaan niitä näitä, kertoo Naumanen liikunnan ilosta.

Naumanen uskoo, että sijainti hyvien bussiyhteyksien ja ilmaisten kiekkopysäköintipaikkojen läheisyydessä tekee kuntosalille pääsemisen helpoksi. Lisäksi kuukausikortilla pääsee omatoimisesti sisään kello 5–23.

Ohjelmassa tänään hikoilua! (Kuva: Jari Anttonen)

Teksti: Raisa Paakkari

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here