Leta LaVigne tarkkailee omaa sisintään. (Kuva: Jari Anttonen)

Leta LaVigne on avaamassa Aleksanterinkadulle uutta joogastudiota. Seattlesta kotoisin oleva LaVigne kertoo asuneensa monia vuosia ulkomailla ja Thaimaassa asuessaan tavannut puolisonsa Antti Inkisen. Kiipeilevän Inkisen kanssa hän on perustanut boulderointia ja joogaa yhdistävän yogaROCKSin Saksalaan ja asettunut asumaan Hollolaan.

– Saksalassa on energinen ilmapiiri ja ihana yhteisö, mutta halusin luoda rauhallisen paikan, joka on omistettu vain joogalle, kertoo LaVigne.

LaVigne kertoo aloittaneensa joogaharrastuksen koettuaan olleensa kovin jäykkä. Joogasta hän haki aluksi vain fyysisiä etuja kuten liikkuvuutta kehoon. Joogaharjoituksia tehdessään LaVigne kuitenkin koki, että energian ja mielen käytössä tapahtui muutoksia. Hän on huomannut tulleensa kärsivällisemmäksi ja ystävällisemmäksi sekä itseään että muita kohtaan.

Yogarocks tarjoaa monia erilaisia joogatunteja ja opettajia on LaVignen lisäksi kymmenkunta. LaVigne on siirtynyt vuosien myötä pehmeämmän joogan ja meditaation suuntaan, mutta Hot Yoga on hänen mielestään edelleen ylitse muiden.

– Suomen talvessa on mahtavaa hikoilla ja liikkua lämpimässä huoneessa, kertoo LaVigne.

Aleksanterinkadun studion avajaisviikonloppu on 4.-5. marraskuuta. LaVigne kehottaa jokaista kokeilemaan joogaa rohkeasti lähtötasosta riippumatta.

www.yogarocks.fi

Teksti: Raisa Paakkari

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here